Dolar 32,3670
Euro 34,9587
Altın 2.325,36
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Erdem: '10 yılda sağlık alanında dev yatırımlara imza attık'

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Erdem: '10 yılda sağlık alanında dev yatırımlara imza attık'
A+
A-
24 Şubat 2019 18:40

Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşen geceye AK Parti İstanbul Milletvekili ve Sağlık Komisyonu Başkan Yardımcısı Müşerref Pervin Tuba Durgut, Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Ataşehir İlçe Sağlık Müdürü Arife Midyat ile çok sayıda sağlık personeli katıldı. 

Sancaktepe’de 10 yılda yaptıkları sağlık yatırımları hakkında bilgi veren Erdem, “Engellilere yönelik özel çalışmalarımız oldu. Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ni Büyükşehir’e yaptırdık. Biz de ilave olarak engelli dinlenme evi açtık. Her sabah 15 engellimizi evinden engelli araçlarımız ile alıyoruz. Sabah 9.00’dan akşam 17.00’a kadar misafirhanemizde onları misafir ediyoruz” dedi.

Yerel yönetimler olarak sağlığa, eğitime, kültüre, sanata, spora, çevreye önem verdiklerinin altını çizen Başkan İsmail Erdem, “Sancaktepe’de çok tesis yaptık. Halkımıza hizmet ettik. Sancaktepe’ye gittiğimizde 8 Aile Sağlığı Merkezimiz vardı. Ama şimdi 400 yataklı bir eğitim ve araştırma hastanesine sahip olduk. İlave 20 Aile Sağlık Merkezi ekledik. Bir de Bağımlılıkla Mücadele Merkezi Erenköy Ruh ve Sağlık Hastanemiz ile beraber gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Ataşehir’e yapılacak bin 200 yataklı hastane ile ilgili açıklama yapan Erdem, “Hastanemiz ile Cumhurbaşkanımız son sözü söyledi. 180 dönüm arsayı şuanda PTT kullanıyor. Yakın zamanda taşınacak. Geçen sabah da ziyaret ettik. Yer arayışına girdiler. Akabinde de projesi tamamlanır, ihaleye çıkar. Kısa zamanda tamamlanırsa Ataşehir halkı daha rahat eder” şeklinde konuştu.

Mustafa Biçer 

 

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.