Dolar 32,3679
Euro 34,9608
Altın 2.325,51
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Cani sevgiliye son mesaj

Cani sevgiliye son mesaj
A+
A-
28 Eylül 2018 13:06

Edinilen bilgiye göre olay, 5 gün önce merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 35 yaşındaki Şengül Vatansever bir süre birlikte olduğu erkek arkadaşı Ü.V.’den (30) ayrılmak istedi. Bunun üzerine Kütahya’da yaşayan Ü.V., sevgilisi Şengül Vatansever ile barışmak için Bursa’ya geldi. Şengül Vatansever’i aracına alan Ü.V. barışmak istediğini söyledi. Ancak reddedilince gözü dönen Ü.V. sevgilisinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Daha sonra Bursa – İzmir Yakın Çevre Yolu, Botanik Park Kavşağında otomobilini durduran Ü.V. yanan Vatansever’i üzerine montunu atarak söndürdü.

Genç kadını yeniden arabaya alan Ü.V. tartışma devam edince Millet Mahallesi Çakmak Sokak üzerinde genç kadını yol ortasında indirip kaçtı. Yoldan geçen vatandaşlar tarafından hemen bir battaniye ile üzeri örtülen Vatansever için sağlık ekiplerine de haber verildi. Vücudunda ağır yanıklar olan Vatansever, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Oradan da durumu ciddi olduğu için Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi’ne sevk edilen Vatansever yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra otomobille kaçarken yaptığı kaza neticesi ağır yaralanan Ü.V. de Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

DERS NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM

Sevgilisi tarafından vahşice katledilen talihsiz kadının ölümünden bir ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım neredeyse başına gelecekleri biliyormuş dedirtti. Genç kadının adeta vahşi sevgilisine öğüt verircesine yaptığı ve “Mesele sevmek değil azizim kime sorsam herkes seviyor zaten. Mühim olan güzel sevebilmek, kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan” ifadelerine yer verdiği paylaşım yürekleri burktu.
2 çocuk annesi olduğu öğrenilen genç kadının eşinden bir süre önce ayrıldığı belirtildi.  

Osman Akın

 

REKLAM ALANI 8

 

 

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.