Dolar 32,3984
Euro 35,0370
Altın 2.322,52
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Mevlüt Uysal: '15 Temmuz ’da yapamadıklarını 31 Mart seçimlerinde yapmaya çalışıyorlar'

Mevlüt Uysal: '15 Temmuz ’da yapamadıklarını 31 Mart seçimlerinde yapmaya çalışıyorlar'
A+
A-
12 Mart 2019 18:16

 MHP Büyükçekmece ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemeğe MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın’ın yanı sıra çok sayıda MHP’li katıldı. 

Açılış konuşması yapan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Cumhur ittifakının seçimlerde galip geleceğini belirterek, “Büyükçekmece bu anlamda mühürünü vuracaktır. 25 yıllık geçmişten bahsediyoruz. Büyükçekmeceliler bunu mu hak ediyor? Yoksa inci gibi bir ilçeyi mi hak ediyor? En güzel, en iyi, en sosyal ilçeyi olmayı hak ediyor. Bunun için de adayımız gereğini yapacaktır. Başkan adayımızın verdiği taahhütlerin arkasından hem milliyetçi hareketin lideri Bahçeli hem Cumhurbaşkanımız Erdoğan vardır. Sayın Uysal da Allah’ın izniyle şer cephesine karşı cumhur ittifakı da üzerine düşeni yapacaktır” diye konuştu. 

‘Ülkemizin tehlikede olduğunu görmek için illa ki yollara tanklar mı çıkması gerekir?’
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal ise Cumhur ittifakına ülkenin yüzde 80’inin inandığını ifade ederek, “Cumhur ittifakına vatandaşlarımızın ilgisi son derece bizi mutlu ediyor. Cumhur ittifakı 15 Temmuz’da tohumları atılmış bir ittifak. 15 Temmuz’da meydana çıkan kimlerdi? Bütün halkımızdı. Ne için? Ülkemiz tehlikede diye. Ülkemizin tehlikede olduğunu görmek için illa ki yollara tanklar mı çıkması gerekir? Tanklar çıkmadan da ülkemizin tehlikede olduğunu görmek mümkün. Şu anda dünyaya baktığımız zaman yeni bir düzen kurmak istiyorlar. Kurmak isterken de ülkemizi her yönüyle sıkıştırıyorlar. Yani tankları yola çıkarmadan da 15 Temmuz’da başaramadıklarını başarmak istiyorlar. Neyle? 31 Mart seçimleriyle. Bunu gören kim? Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız. Cumhur ittifakı bunun için yapıldı bunun için devam edecek biz burada görevimizi yapacağız”dedi.  

Erdal Can İçelli – İsmail Coşkun

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.