Dolar 32,3263
Euro 35,1256
Altın 2.296,88
BİST 9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Palandöken Belediyesi hasta ve yakınlarına aşure ikram etti

Palandöken Belediyesi hasta ve yakınlarına aşure ikram etti
A+
A-
28 Eylül 2018 16:27

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baş Hekimi Dr. Mahmut Avcı ile birlikte etkinliğe katılanlara aşure ikram etti. Hastane de gerçekleştirilen dağıtımda, hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra hastane yönetimi, hastane çalışanları ve hastaneye gelen vatandaşlara aşure ikram edildi. Yoğun katılımın olduğu aşure etkinliğinde organizasyonun aksamadan işlemesi katılımcıları memnun etti.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Muharrem ayına ve insanlar arasındaki paylaşmanın önemine dikkat çekerek, “Muharrem ayının, dinimizdeki yeri ve önemi çok büyüktür. Barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün önem kazandığı bu ayda, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu etkinliği düzenledik. Bu bereketli ayın, sağlık, mutluluk ve huzur içinde hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Aşurenin birlik, beraberlik ve bereketin sembolü olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise vatandaşların fitneyi ve fesadı arasına sokmadan birlik ve beraberliğini güçlendirmesini, hastalarımıza şifa olmasını arzu ettiklerini ifade etti.

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.