data-nonce="cff981ba48">
Dolar 32,2080
Euro 34,7976
Altın 2.427,94
BİST 10.162,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 9°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
9°C
Hafif Yağmurlu
Sal 12°C
Çar 11°C
Per 12°C
Cum 14°C

BBP’DEN İSTİFA EDEN BAŞKAN YİĞİDER’DEN İLK AÇIKLAMA!

BBP’DEN İSTİFA EDEN BAŞKAN YİĞİDER’DEN İLK AÇIKLAMA!
A+
A-
28 Temmuz 2020 19:35

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, 23 Temmuz 2020 Perşembe günü Büyük Birlik Partisi’nden İstifa etmişti. Başkan Yiğider,  basında “Belediye başkanlarının partiyle ilişiği kesildi” manşetiyle yayımlanan haberlere açıklık getirdi.

Başkan Yiğider yaptığı açıklamada, “23 Temmuz, 2020, Perşembe günü gördüğüm lüzum üzerine kendi istek ve arzumla Büyük Birlik Partisi’nden istifa ettim. Bir süre bağımsız Belediye Başkanı olarak görevime devam edeceğim.

Ancak bugün basında yer alan haberlerde sanki Büyük Birlik Partisi bizim ilişiğimizi kesmiş gibi lanse edilerek haber yapılıyor bizi üzmüştür. Biz 31 Mart 2019 yılında Tortum Belediye Başkanlığı’na aday olurken Makam,Mevki,Statü için aday olmadık. Tortum ilçemize hizmet etmek için aday olduk Allah’ta bize nasip etti. Bizlerde Aday olduğumuzda ne düşünüyorsak şimdi de aynı düşüncelerle Halka Hizmet Hakka Hizmettir anlayışı ile görevimizi sürdürüyoruz.

“TORTUM’A HİZMET İÇİN NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Benim için en büyük makam, insanların gönlünde oluşan makamdır.Birlikte görev yaptığımız 1,5 yıl boyunca ilgisi ve alakasıyla bizleri yalnız bırakmayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sn.Mustafa Destici ve Yönetimine, Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Sn.Yener Gözütok ve yönetimine çok teşekkür ediyor, şirin İlçemiz Tortum’a hizmet için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirterek saygılarımı sunuyorum” dedi

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.