Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

Çakır’dan Mekke’nin Fethi ve Yeni Yıl Mesajı

Çakır’dan Mekke’nin Fethi ve Yeni Yıl Mesajı
A+
A-
31 Aralık 2025 18:39

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Musa Çakır, Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümü ve yeni yıl dolayısıyla tüm gazetecilere yönelik anlamlı bir mesaj yayımladı.

Çakır, mesajında Mekke’nin Fethi’nin affın, merhametin ve adaletin en güçlü şekilde yaşandığı, insanlık tarihine yön veren kutlu bir dönüm noktası olduğunu belirterek, bu büyük fetihten çıkarılacak en önemli dersin kardeşlik ve hoşgörü olduğuna dikkat çekti.
Gazetecilik mesleğinin büyük bir sorumluluk taşıdığını vurgulayan Çakır, “Zor şartlar altında, fedakârca görev yapan basın mensuplarımız, toplumun doğru bilgiye ulaşmasında hayati bir rol üstlenmektedir. Gazeteciler, her zaman hakikatin ve kamu yararının yanında olmalıdır” ifadelerini kullandı.
Geride bırakılan yıl boyunca meslek ilkelerine bağlı kalarak görev yapan tüm gazetecilere teşekkür eden Çakır, yeni yılın basın camiası için daha güçlü bir dayanışma, mesleki birliktelik ve saygınlığın arttığı bir dönem olması temennisinde bulundu.
Başkan Çakır, mesajının sonunda, “Mekke’nin Fethi’nin tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini, yeni yılın ise başta gazetecilerimiz olmak üzere ülkemize sağlık, huzur ve umut getirmesini diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.