data-nonce="cff981ba48">
Dolar 32,2126
Euro 34,8008
Altın 2.418,54
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 9°C
Hafif Yağmurlu
Erzurum
9°C
Hafif Yağmurlu
Sal 12°C
Çar 11°C
Per 12°C
Cum 14°C

Erzurum Kayak Kulübü’nde 200 Öğrenci Kayakla Tanıştı

Erzurum Kayak Kulübü’nde 200 Öğrenci Kayakla Tanıştı
A+
A-
5 Şubat 2022 21:55

Türk kayak tarihinin en köklü kuruluşu olan Erzurum Kayak Kulübü’nün sömestr döneminde temel eğitim verdiği 200 öğrenci madalya ve başarı belgelerini aldı.

Her sezon aldıkları başarılarla adından sıkça söz ettiren Erzurum Kayak Kulübü, yarıyıl tatilinde 200 öğrenciye temel kayak eğitimi verdi. Uzman Antrenörler tarafından 2 hafta boyunca eğitim alan öğrenciler için Erzurum Kayak Kulübü önünde madalya töreni düzenlendi.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan,Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, kulüp yöneticileri ve Ailelerin de katıldığı törende eğitimlerini başarıyla tamamlayan çocuklara madalya ve başarı belgeleri verildi.
Büyük heyecana sahne olan törende, kulüp başkanı Atakan Alaftargil, “Her biri gerçekten çok yetenekli olan çocuklarımız kayak sporuyla tanıştı. 15 gün boyunca hem kayak öğrendi hem de harika bir zaman geçirdiler. Hepsi şimdilik gönüllerin şampiyonu ama gelecekte ulusal ve uluslararası platformlarda çok büyük başarılar elde edebilecek yeteneğe sahipler. Onları kayak sporuna kazandıran ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.