Dolar 32,3537
Euro 34,7945
Altın 2.440,19
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 16°C
Per 14°C
Cum 14°C

OLTU VE TORTUM BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ

OLTU VE TORTUM BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ
A+
A-
28 Temmuz 2020 16:30

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider ve Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı  Büyük Birlik Partisi’nden istifa etti. BBP Erzurum il başkanlığı da her iki belediye başkanı ile yollarını ayırdığını açıkladı.

31 Mart Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’nden aday olarak belediye başkanı seçilen Necmettin Taşçı ve Muammer Yiğider Büyük Birlik Partisi’nden istifa etti.

Zaman zaman AK Parti ile görüşmeler yaptıkları kulislerde konuşulan her iki belediye başkanı da Büyük Birlik Partisi’nden istifa etti.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı tarafından iki belediye başkanının da istifasının istendiğini ve istifaların kabul edildiğini açıkladı.

Öte yandan Her iki belediye başkanının da AK Parti’ye geçecekleri iddia edildi.

REKLAM ALANI 8
REKLAM ALANI 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.